Miljonlotteriet Vinster

Att tävla när det enda som avgör är tur är väldigt spännande och frågan är hur man skulle reagera när man ser att ens lott är en storvinst. Hur länge skulle det dröja innan det sjunker in att man nu har chansen att uppfylla sina drömmar?

Välj rätt skraplott för dina drömmar

Att vinna en storvinst är en dröm för många. Det som skiljer sig åt vad man skulle göra om man vann. Alla historier här på vinnarhistorier.se är olika. Men det finns en röd tråd att skönja. Alla vill ut och resa. Tillsamman med hela familjen, tillsammans för att få vara ensamma och njuta av livet. Ut och resa för äventyren och upplevelserna!

Du kanske undrar vad du kan vinna hos Miljonlotteriet? Vilken skraplott du ska satsa på för att vinna det som just du drömmer om. Då är den här samlingen för dig!

Vinn resa

Vår skraplott Resan, är lotten som kan ta dig jorden runt! Den är perfekt för dig som älskar att resa och som har många platser att utforska på önskelistan. Rita & Maud vann 6,3 miljoner på denna lott och utforskar världen tillsammans!

Förutom att du kan vinna högvinsten på fem miljoner på högvinst dragningen har du två vinstchanser till! För varje lott du köper får du åtta jackpotandelar som du samlar och har chansen att vinna i vår jackpotdragning som sker tre gånger om året. Mest fantastiskt är nog ändå att du kan vinna på din nitlott. Alla lotter som du registrerar har chansen att ge dig en miljon, fyra gånger om året! Läs allt om Nitlottsmiljonären här!

Vinn på Miljonlotteriet

Vår mest populära lott är Miljonlotteriet och här är högvinsten fem miljoner! Vinner du här har du ett nästan oändligt utbud att välja mellan. Hus, trädgårdar och vackra möbler från kända varumärken. Dröm dig bort och få inspiration i vår vinstshop. Här finns allt du kan tänka dig. Och lite till. Lotten är fullspäckad med vinstchanser och hundratals bilar står på spel. Tillsammans med åtta jackpotandelar och chansen att vinna på dina nitlotter!

Birgit är en av dem som vunnit på sin skraplott Miljonlotteriet. Hon vann 150 000 kr och det behöver inte ta slut där för hon har även möjlighet att vinna på jackpottchansen.

Vinn pengar

Är din dröm att vinna pengar är skraplotten Tjugan perfekt för dig. På denna lott kan du vinna två miljoner i kontanter. Lotten ger dig vinst på i snitt var fjärde lott och dessutom får du fyra jackpotandelar med på köpet. Tänk på alla saker du kan göra med två miljoner!

Kamratlotten, Sommarlovslotten och Vit jul

Förutom de här lotterna som du läst om så har vi våra ändamålslotter, då överskottet går direkt till något av IOGT-NTO:s utvalda projekt. Pengarna från kamratlotten går specifikt till kamratstöd, för både vuxna och för barn. Sommarlovslottens överskott ger barn en möjlighet att få en sommar med vänner, bygga kojor och bada. Precis så som det ska vara för barn på sommaren. Och självklart finns Vit Jul lotten, för att julen är barnens högtid och alla barn förtjänar att ha fina julminnen.

Vinn på din nitlott

Visst är det skönt att veta att man fortfarande har chansen att tävla och vinna med sin skraplott om den råkade var en nitlott. Lizzie och Karl Erik är två av våra vinnare i nitlottsdragningen. Båda har vunnit en miljon på sin nitlott och båda blev väldigt förvånade när de fick samtalet.

miljonlotteriet-vinster