Kerstin

[themify_col grid=”2-1 first”]

Kerstin vann drömresan till Hawaii

När globetrottern Kerstin vann 500 000 kronor på en skraplott från Miljonlotteriet behövde hon inte fundera många sekunder på vad hon ska göra med vinsten.
– Nu ska jag förverkliga min drömresa till Hawaii!

Kerstin Hemström är en sann inspirationskälla för alla. Hon har rest jorden runt flera gånger med kryckor och rullstol och lever under devisen: Inget kan stoppa mig! I köket skrapade hon fram högvinsten på 500 000 kronor.

– Det tog flera dagar innan beskedet hade sjunkit in berättar Kerstin.

Kerstin har varit medlem i Miljonlotteriet ett par år, men har inte vågat hoppas på en högvinst.

– Jag satt och lade in alla lotter som vanligt i datorn och tänkte att ”nä det blir väl ingenting den här gången heller”, men så fick jag plötsligt syn på rutan ”högvinst”.

Kerstin, som är en van globetrotter, väljer helst resor och upplevelser när hon planerar vad hon ska lägga vinstsumman på. Men hon har också planer på en ny familjemedlem.

– En liten hund som sällskap ligger nu högst på önskelistan. Därefter följer den drömresa vi planerar för hösten 2013, paradiset Maui, en av Hawaii-öarna, en vecka i Honolulu och sedan bo och umgås med vänner i San Diego. Avslutningsvis blir det ett par veckors sol i Florida innan vi vänder hemåt igen i mitten av december. Blir det pengar över kan vi nog tänka oss att byta till en mer miljövänlig bil men det får bli en senare fråga.

[/themify_col]

[themify_col grid=”2-1″]

Kerstin
[/themify_col]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *