Bli en vinnare

Vinstsätten är många hos Miljonlotteriet

Genom åren har det presenterats många vinnare. Allt från bilar, drömresor och hus har vunnits. Det som började 1964 är idag ett av Sveriges största och också äldsta lotterier. Vill du läsa mer om Miljonlotteriet har vi presenterat oss utförligare här. Från starten med bara en skraplott till dagens tretton olika, med både bingo och möjlighet att skrapa lotterna på datorn och mobilen. Och självklart köpa dem i butik och få dem bekvämt skickade hem till dig. Vinstsätten har ökat dramatiskt!

Skraplotter både i butik och online

Att köpa och skrapa lotter är både spännande och underhållande. Att samlas kring en lott är gemenskap och att få en skraplott är ju så härligt! Hos oss är ju dessutom vår skraplott Miljonlotteriet och Resan en chans till att vinna högvinsten på fem miljoner.

  • Onlinelotter är lotter som du köper direkt på hemsidan. I dagsläget finns det 13 stycken olika skraplotter som du köper och skrapar online på vår hemsida. Lotterna kostar mellan 5 till 40 kr och du kan vinna upp till fem miljoner kronor.
  • Prenumerationslotter är precis som det låter, lotter som du prenumererar på och som skickas hem till din brevlåda. Prenumererar du på lotter hos oss kan du välja mellan tre olika lotter och den högsta vinsten kan bli fem miljoner som mest.
  • Miljonlotteriet Premium är onlinelotter som skickas till din e-post veckovis eller månadsvis beroende på vad som passar dig bäst. Vinn storvinsterna två- eller fem miljoner på dessa två lotter.
  • Butikslotter är Miljonlotteriets skraplotter som du köper i välsorterade livsmedelsbutiker och hos ditt ATG-ombud. På butikslotterna kan din vinst bli två miljoner kronor och du kan välja mellan skraplotterna Tjugan och Guldbingo.

Spela bingo hos Miljonlotteriet är socialt

Att spela bingo på miljonlotteriet.se är som att kliva in i ett rum fullt av nya vänner. Det är pratglatt och socialt. Våra chattvärdar hjälper dig på plats och ger dig roliga tävlingar under spelets gång. Jackpottarna faller ut ofta i våra bingorum och det är inte konstigt att det snabbt blir en favorit. Kika på vår bingofilm för inspiration!

Vad är bingo?

Det finns olika typer av bingo som du kan spela hos Miljonlotteriet. Du har det klassisk bingospelet, variantbingo, quizbingo, mönsterbingo samt 90 bollarsbingo. Nåt för alla helt enkelt.För inspirationens skull har vi gjort en bingofilm den innehåller knasiga fakta och lika mycket värme som våra bingorum. Det är hur lätt som helst att komma igång!

Vad krävs det då för att bli en vinnare och synas här på Vinnarhistorier? Om du vinner hos Miljonlotteriet kommer våra drömcoacher höra av sig och du får chansen att berätta din historia!

vinnare-miljonlotteriet