Tommy, Gällivare

[themify_col grid=”2-1 first”]

Tommy från Gällivare vann 500 000!

När Tommy satt tillsammans med sin son och skrapade de fyra lotterna som kommit på posten tvekade han först om han såg rätt.
– Man är ju så gammal nu att man börjar få dålig syn, skämtar han.

Nu, en halv miljon rikare, har Tommy och hans familj unnat sig härliga resor och en ny bil under våren. I april flydde de det trista vädret här hemma och tog in på ett lägenhetshotell på Teneriffa, Kanarieöarna.

– På Teneriffa var det härligt väder med perfekt temperatur. Det var så varmt att man till och med kunde bada i havet, berättar Tommy.

På Teneriffa vandrade familjen i den vackra bergiga naturen och under ett besök på en djurpark, Loro Parque, fick de minnen för livet genom mötet med vilda späckhuggare.

– Vi besökte Loro Parque, som också är ett räddningscenter för späckhuggare. Där får djuren chans att bilda en ny flock för att sedan få leva ostört. Det var fascinerande att se.

Vinstsumman räckte också till en ny bil.

– Vinsten kom väldigt lägligt eftersom vi behövde en ny bil, berättar Tommy. Vi tog ut 250 000 och lade till lite grand för att få en Hyndai i-40 kombo, en miljöbil som går på diesel.

Sonen som gillar att mecka med motorer fick efter egen önskan en 30 år gammal veteranscooter. Tjusningen är densamma som med veteranbilar.

– Det är lite nostalgi, konstaterar Tommy med ett skratt.

Tommy har varit med i Miljonlotteriet i över tio år och har inga som helst tankar på att sluta framöver.

– Eftersom det gynnar ett gott ändamål hänger jag i ett tag till, säger han.

[/themify_col]

[themify_col grid=”2-1″]

Tommy_vann_500_000_Miljonlotteriet[/themify_col]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *