Sören, Horndal

[themify_col grid=”2-1 first”]

Sören från Horndal vann stor bingojackpott – igen!

Sören från Horndal samlar på bingojackpottar. Förra våren vann han 145 000 på Stjärnjacken och nu blev det 58 000 på Resechansen.
– Helt makalöst, skrattar den lycklige vinnaren.

Sören Hammarström från Horndal gillar Miljonlotteriets bingo. Och vårt bingo verkar gilla honom. Inom loppet av ett år har den 65-årige dalmasen vunnit två stora jackpottar.

Först la han beslag på Stjärnjackens stora jackpott förra våren. 145 000 kronor ramlade in på kontot samma dag som han köpte sitt nya hus.

– Det var en fantastisk dag. Jag hämtade nycklarna till nya huset på dagen och på kvällen kom jackpotten, berättar Sören.

Härom veckan var det dags för jackpott nummer två. Den här gången på Resechansen. Sören satt hemma framför datorn och vips hade han vunnit ett resepresentkort till ett värde av 20 000 kronor plus 38 000 kronor i fickpengar.

– Ha ha, en sån sanslös tur. Nu ska jag planera in en härlig resa till hösten. Underbart!

Sören gillar kryssningar och drömmen är en lyxig båttur i värmen.

– Jag har åkt på många kryssningar till Åland och Finland men det vore härligt att få prova att gå ombord på ett stort kryssningsfartyg längre söderut. Jag har länge kollat in en kryssning som utgår från Kanarieöarna och nu finns det möjlighet att förverkliga den drömmen.

När han vann förra gången spenderade han en stor del av sin vinst på det nya huset.

– Jag köpte ett hus med butiksytor som jag använder som loppis. Det ligger perfekt precis intill en väg. Loppis i undervåningen och lägenhet som jag kan hyra ut på övervåningen.

Sörens bingoframgångar föder naturligtvis en fråga – hur gör han? Finns det tips som han kan dela med sig av?

– Jag har en liten procedur som jag alltid följer. Jag gillar att ha flera brickor samtidigt och jag väljer dem alltid på samma sätt. Först väljer jag första brickan som visas. Därefter klickar jag alltid fram var tredje bricka. Eller var åttonde. Det är mitt framgångsrecept!

[/themify_col]

[themify_col grid=”2-1″]

Kryssning
[/themify_col]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *