Sören har vunnit bingojackpoten två gånger!

Sören Hammarström från Horndal gillar Miljonlotteriets bingo. Och vårt bingo verkar gilla honom. Inom loppet av ett år har den 65-årige dalmasen vunnit två stora jackpottar. Vinnaren från Horndal som tagit hem jackpoten i både Stjärnjacken och på Resechansen.

Precis samma dag som Sören fick nycklarna till sitt nya hus så trillade jackpoten på 145 000 kronor från Stjärnjacken in på kontot.
– Det var en fantastisk dag. Jag hämtade nycklarna till nya huset på dagen och på kvällen kom jackpotten, berättar Sören.
Nästa jackpot som trillade in hos Sören var på Resechansen och med den kom ett resepresentkort på 20 000 och 38 000 i fickpengar.
– Ha ha, en sån sanslös tur. Nu ska jag planera in en härlig resa till hösten. Underbart!

Sören som åkt på kryssningar tidigare men bara till Åland och alltid drömt om att kliva ombord på ett fartyg som skulle ta honom söderut. Och nu kan han äntligen göra det.
Du som har sådan tur, Sören: har du något tips att bjuda på?
– Jag har en liten procedur som jag alltid följer. Jag gillar att ha flera brickor samtidigt och jag väljer dem alltid på samma sätt. Först väljer jag första brickan som visas. Därefter klickar jag alltid fram var tredje bricka. Eller var åttonde. Det är mitt framgångsrecept!

Grattis, Sören!

En längre version av intervjun finns att läsa här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *