Sonja, Tierp

[themify_col grid=”2-1 first”]

Sonja från Tierp vann 1 miljon kronor

Idag så hölls Miljonlotteriets stora högvinstdragning på Råda Säteri, strax utanför Göteborg. Spänningen var hög när fem deltagare hade chans att vinna en eller tio miljoner kronor. En av dem var 87-åriga Sonja Jansson från Tierp som fick en drömstart på det nya året och kammade hem vinsten på 1 miljon kronor.

Det har varit en nervös vecka för 87-åriga Sonja Jansson som idag deltog på Miljonlotteriets stora Vinnardag. Hon har under det gångna året skrapat fram 3 lika av ”Chans till 10 miljoner” och idag avgjordes det vilken valör som hamnade på vinstchecken – en eller tio miljoner kronor.

– Jag har inte vågat fundera så mycket kring detta, men visst känns det fantastiskt roligt att få vara med om chansen att vinna så mycket pengar, sa en nervös Sonja Jansson innan dragningen.

Spänningen var hög när tillförordnad kontrollant Johan Wallin från Lotteriinspektionen och Ludwig Alholt, Lotteriförståndare på Miljonlotteriet placerade de förseglade kuvert på bordet, varav ett innehöll 10 miljoner kronor. Men för att lyckas kamma hem storvinsten krävs is i magen och en rejäl dos med tur. Först i dragningen var Anders som fick ta emot den första miljonen.

– Idag har vi gett fem personer möjligheten att förverkliga sina drömmar. Den känslan är fantastisk, sa Ludwig Alholt, vd Miljonlotteriet.

Dagens äldsta och kanske gladaste vinnare var 87-åriga Sonja Jansson, som hade rest hela vägen från Tierp med sina två döttrar. Hon blev minst sagt glad när hon drog fram vinsten på 1 miljoner kronor.

– Detta kommer att underlätta mitt liv, så jag kan leva ett par år till och uppleva min 100-åriga födelsedag, utbrast en lycklig Sonja.

När den femte och sista deltagaren valt sitt kuvert, kunde ännu en miljonär koras och Miljonlotteriet hade därmed sina fem första miljonärer för 2015. Dock var det ingen som denna gång lyckades vinna den stora jackpotten på 10 miljoner kronor.

[/themify_col]

[themify_col grid=”2-1″]

Sonja
[/themify_col]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *