Rita & Maud, Limhamn

[themify_col grid=”2-1 first”]

Rita & Maud vann 6,3 miljoner på Jackpott

Rita blev uppringd av Miljonlotteriets drömcoach Lina i januari 2014.  Tvillingarna Rita & Maud prenumererar på lotterna tillsammans och de delade därför på vinsten. Sedan den dagen har allt förändrats. Rita & Maud har varit på massor av resor tillsammans som de inte kunnat göra tillsammans tidigare. Dessutom frågade Miljonlotteriet om de var intresserade av att spela in en reklamfilm för att visa andra hur fantastiskt det är att vinna sin dröm. Och det var ju en annan spännande resa, att bli skådespelare och kändis på äldre dar. Känslan att vinna 6,3 miljoner och att bli rik på äldre dar helt oslagbar.

– Jag trodde inte det var sant, säger Rita. Tvillingsystern Maud var också hemma när telefonsamtalet kom. Vi blev glada men också chockade. Jag sa direkt att jag tänkte dela med min syster.

Totalt blev det 6 396 969 kronor. Miljonlotteriet erbjuder en drömcoach till alla som vinner mycket. Rita & Maud fick kontakt med Lina som hjälpte dem att fundera på hur de skall förverkliga sina drömmar.

Mestadels av vinsten har gått och kommer gå till resor i flera år framöver. Båda älskar att resa och de vill nu uppleva världen tillsammans. Hittills har de varit i Dubai, Japan och Kina och planerar att resa till New York med alla barn och barnbarn. Båda två har köpt nya sängar och soffor. De har köpt hemelektronik och annan inredning. Rita har köpt en ny Toyota och Maud fick hennes gamla bil (den var inte så gammal).

[/themify_col]

[themify_col grid=”2-1″]

Rita_Maud_strand[/themify_col]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *