Rickard prickade rätt på Stjärnbomben

Rickard från Åkersberga fick en fantastisk överraskning då han vann nästan 160 000 kronor på bingospelet Stjärnbomben.

 

Till vardags arbetar Rickard som värmepumpsinstallatör och upptäckte Miljonlotteriets bingo. Sen dess har han tyckt att det varit roligt att småspela lite då och då när det funnits tid över.

Efter att ha legat hemma i en förkylning bestämde sig Rickard en söndagskväll för att pröva lyckan. Det är något han aldrig lär ångra. Efter att han prickat in en full bricka på 50 bollar var rekordvinsten ett faktum.

Hur kändes det i ögonblicket då sista bollen föll ner?

– Jag förstod inte riktigt vad som hade hänt. Jag fick gnugga mig i ögonen både en och två gånger men det stod fortfarande samma hissnande belopp. Tillslut fick jag ur mig till min sambo;  ”älskling, jag vann… ganska mycket… tror jag…”. Det kändes helt overkligt och vi hade svårt att ta in det under hela kvällen. Sen ringde jag mamma och berättade och hon blev helt till sig.

Rickard har vanligtvis nummer 11 som turnummer men eftersom det inte fanns med på hans vinnarbricka så får han nog byta nu.

Vinsten kom väldigt lägligt menar Rickard då han precis flyttat hemifrån och behöver en del nytt till sin lägenhet. Sen ska det bli en resa och resten ska han spara till en insatts för ett framtida husköp.

Skulle Rickard vinna Miljonlotteriets stora Jackpott skulle han köpa bil, båt och hus med sjötomt.

Stort grattis och lycka till framöver önskar vi på Miljonlotteriet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *