Nicole valde Kanarieöarna

Nicoles deltagande i Miljonlotteriet ledde till vinst på 20 000 kronor. Nu blir det en solresa med hela familjen.

I mer än tio år har Nicole, 42, från Göteborg varit en trogen prenumerant hos Miljonlotteriet. När Miljonlotteriet sökte testpersoner för utvärdering av en ny funktion på hemsidan kom hon till huvudkontoret för att delta. Som tack för hjälpen fick hon ett lottpaket.

– Jag köpte inte lotten jag vann på. Det var en av dem jag fick när jag var testperson, säger hon

Vinsten kom på Guldbingo, en av Miljonlotteriets butikslotter och vinstsumman blev 20 000 kronor.

– Jag har inte vunnit någon sådan här tidigare! För pengarna kommer vi åka fyra personer till Kanarieöarna, säger hon.Nicole är som sägs ovanför en trogen kund och har länge fått sex lotter i månaden hem i brevlådan och det är ändamålet som gjort att det har blivit så många år. – Jag gick med för att jag ville stödja IOGT-NTO-rörelsens viktiga arbete. Det bästa med att vara prenumerant är just att man gör skillnad, säger hon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *