Monica vann jackpotten på Vit Jul

 

Efter att ha varit kund hos Miljonlotteriet länge vann äntligen Monica, 63, från Skärblacka jackpotten på miljonlotteriet.se på Vit Jul Bingo till ett värde av 122.000:-

Jag gjorde något annat samtidigt som jag spelade så jag fattade först inte att jag hade vunnit. Det känns overkligt och man blir chockad, man tror ju inte att man ska vinna, säger Monica

Vit Jul är ett samarbete mellan IOGT-NOT och Miljonlotteriet där trygga och roliga aktiviteter för barn, unga och vuxna skapas i samband med jul, exempelvis bowling, paketöppning, dans kring granen och pysselkvällar. Alla barn förtjänar en magisk jul som ger en varm och trygg känsla i magen. Att alla barn ska ha rätt till ett jullov med glädje utan och magont känns självklart. Många barn växer upp i miljöer där alkohol tar bort allt det fina som ska förknippas med julen och känner istället oro när vuxna dricker alkohol. För dessa kan julen betyda pina istället glädje. Det vill IOGT-NOT och Miljonlotteriet ändra på tillsammans, därför går hela överskottet till kampanjen Vit jul.

En bonus är att Miljonlotteriets kunder vinner fina vinster, exempelvis Monica.

– Jag har spelat bingo sedan det lanserades och var med i er första testpanel för drygt tio år sedan. Mycket har hänt sedan dess men jag ser det som en avkoppling och det är skönt att man kan bestämma själv hur aktiv man ska vara. Vill man inte chatta så behöver man inte det och vill man göra något samtidigt som man spelar kan man göra det. Det gjorde jag när jag vann.

Långt innan onlinespelen lanserades började Monica att prenumererade på de fysiska skraplotterna.

– Det var slumpen som gjorde att jag gick med och jag kommer inte ihåg hur det skedde. Det var den goda saken som gjorde att jag gick med men jag kände till IOGT-NTO lite sedan tidigare då min man jobbade där ideellt.

Monica lyfter också fram de Bingoevent Miljonlotteriet haft genom åren

– Jag var med på Melodifestivalen i Linköping för några år sedan, det var jättetrevligt.

Håll utkik på miljonlotteriet.se för Bingoevent 2018!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *