Miljonlotteriet

[themify_col grid=”2-1 first”]

Miljonlotteriets många vinnare

Vinnarhistorier är vår plats för våra vinnares egna historier. Här samlas deras historier och deras glädje, så att vi alla kan glädjas med dem. Några av våra vinnare har vi fått följa med på deras äventyr, så som tvillingarna Rita och Maud som vann 6,3 miljoner! Vi följde med dem på äventyr i Dubai, det kan du se här! Ett par av dem, Rita & Maud, har vi till och med följt med till Dubai – ett av deras drömresemål, och spelat in reklamfilmer. Det gjorde dem till skådespelare på äldre dar.

Vinnarglädje har flera ansikten

Kan du föreställa dig hur du skulle reagera om du vann? Hade du sprungit runt, stått still eller kanske till och med ropat rakt ut? Vi har samlat videos på några av våra vinnare och deras fantastiska reaktioner! Så, hade du ropat som Eva?

Som du förstått så älskar vi att höra om drömmar och hur de uppfyllts! Har du någon drömlista? Eller har du uppfyllt några av din drömmar? Dela gärna med dig av dem till oss via vår Facebook.

Om Miljonlotteriet

Miljonlotteriet grundades redan 1964 det gör oss till ett av Sveriges äldsta lotterier och idag är vi en ledande speloperatör. Vår vision är att skapa ett nav för fantastiska kundupplevelser och ett rikare liv. Hos oss kan du spela bingo, prenumerera på lotter och skrapa lotter online. Allt överskott från Miljonlotteriet går till IOGT-NTO viktiga arbete och sedan 2000 har vi bidragit med över 1,8 miljarder kronor! Om du vill veta mer om oss är du hjärtligt välkommen att besöka miljonlotteriet.se eller umgås med oss på Facebook.För mer utförlig historisk så går det bra att besöka Miljonlotteriet på Wikipedia.

Vit jul, sommarlovslotten och 50 goda gärningar

Under 2014 tog vi tillsammans med IOGT-NTO fram 50 goda gärningar om vad som dagligen görs för överskottet. Det är vitt skilda saker som är allt från sommarläger för barn till sociala företag som hjälper vuxna, läs om alla 50 här. Tillsammans med IOGT-NTO har vi också arbetat med Vit Jul. En kampanj dit Miljonlotteriet säljer lotter för att fler barn ska få fira en trygg jul med närvarande vuxna. Julen tillhör barnen. Initiativet är mycket uppskattat hos många och vi hoppas verkligen att fler tar ställning till att fira jul utan alkohol. För att alla barn förtjänar en vit jul.

Miljonlotteriet vinster

Hos Miljonlotteriet finns det massor av vinster att välja mellan. Vårt fantastiska vinstutbud garanterar att du kommer hitta något du älskar! Det finns allt ifrån snygga bilar och vackra hus, jorden runt resor och Hurtigrutten. Det finns vackra saker för ditt hem och praktiska verktyg, allt från kända och gedigna varumärken. Vi är mycket stolta över vårt nästan otroliga utbud. Oavsett om du vinner på skraplotter eller på bingo, finns hela shoppen tillgänglig att botanisera i, kolla in den här! Vad skulle du välja om du vann? Miljonlotteriet förverkligar stora som små drömmar! Läs mer om Miljonlotteriets vinster här.

Registrera din Miljonlotteriet lott

Det finns flera anledningar att registrera din lott, och det är super enkelt att göra! Den främsta anledningen är så klart för att ta del av din vinst. Men även dina nitlotter ska du registrera! Hos Miljonlotteriet kan du nämligen bli miljonär på dina nitlotter! Här registrerar du din lott. Nitlottsmiljonären dras fyra gånger per år och många av berättelser här på vinnarhistorier är just Nitlottsmiljonärer! Du kan läsa ännu mer om Nitlottsmiljonären här.  Läs mer om att bli en vinnare här.

Miljonlotteriet jackpot

En annan anledning att registrera dina lotter är jackpotandelarna! Miljonlotteriet har nämligen en extradragning till. Den genomförs tre gånger om året och där har du chansen att vinna fem miljoner. Det är en superbra anledning till att registrera din lott. Här får du veta allt om jackpoten och dina andelar!

 

[/themify_col]

[themify_col grid=”2-1″]

Vinnare Miljonlotteriet[/themify_col]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *