Kenneth vann 500 000 kronor!

Kenneth från Alunda vann 500 000 kr och drömmer nu om en långresa i Storbritannien där framförallt Skottland lockar!

– Vi vill gärna utforska de brittiska öarna eftersom det är en så vacker natur där. Vi skulle gärna vilja färdas längs kanalerna i England och vandra i bergen i Skottland.
Förutom drömresan till Storbritannien kommer en del av vinsten användas till renovering av badrum. Badrummen är de sista som är kvar i den totalrenovering av bostaden som Kenneth och hans fru påbörjade förra året.

Nu har huset fått ett rejält modernt lyft och badrummen skall inredas med nya inventarier, klinkers på golvet och kakel på väggarna.
– Vinsten blev en extra bonus då jag redan köpt in allt material, berättar Kenneth.

Förutom resor och renovering funderar Kenneth på att köpa en ny bil.
– Vi har tidigare kört Renault och det blir det nog med nästa bil också. Vår son är servicetekniker på Renault, och det är han som fått in oss på det spåret (skratt) men det blir ju rätt smidigt med tanke på service och liknande.

Som veteran i Miljonlotteriet har Kenneth sin bestämda åsikt huruvida han ska fortsätta med sitt engagemang.
– Jag har varit med i över 10 år och har aldrig tänkt på att sluta med lotterna. Jag tycker att Miljonlotteriet stödjer en bra grej.

Varför inte göra som Kenneth? Stöd ett gott ändamål genom att prenumerera eller köpa skraplotter från Miljonlotteriet! Du kan få en dröm att gå i uppfyllelse också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *