Jan-Olof vann 100 000 kr på skraplott!

Jan-Olof är mannen som haft världen som sin arbetsplats. Jobbet som tekniker för teater och musikproduktioner har tillåtit honom att se världen och det är kanske under den perioden som han kom fram till en filosofi om att gambling är en del av liv och som har fungerat för honom.

– Vågar man inte så vinner man ingenting, anser Jan-Olof.

Kanske har denna filosofi bidragit till varför han är en trogen prenumerant hos Miljonlotteriet. Han har nämligen prenumererat på skraplotter i tio år och det är på just en skraplott som han vann storvinst.

– Jag trodde faktiskt inte att det var sant, det såg först ut som 10 000 kronor men sen förstod jag att det låg ytterligare en nolla bakom den siffran, skrattar Jan-Olof.

Han vet inte riktigt vad han vill göra med vinsten men förmodligen uppdatera hemmet nu när han lagt teknikerjobbet på hyllan. Han njuter jättemycket av att vara hemma och kunna gå ut och gå med sin hund.

– Det är en häftig känsla att vinna så mycket pengar och att kunna ha lite extra i fickan berättar Jan-Olof.

Miljonlotteriet har Sveriges största vinstsortiment och vill Jan-Olof uppdatera sitt hem så finns det många vinster inom kategorin Hus och Hem att välja bland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *