Ida vann sitt drömbröllop!

Ida från Täby har alltid gillat spänningen som man från med skraplotter och började därför prenumerera på skraplotter från Miljonlotteriet tillsammans med sin sambo Albin. Det var ett bra sätt att skapa lite vardagsdramatik på.

Paret började med att skrapa lotter online men kände att det var roligare att få hem lotter i brevlådan så de bytte till fysiska lotter.

– Den här gången kändes det också som att vi skulle ha större chans att vinna om vi skrapade lotterna för hand, säger Ida.

Paret tog ett bra beslut för de första lotterna resulterade i storvinsten 150 000 kr.

– Oj vilken chock det var, jag skrek rakt ut berättar Ida. Vi fick dubbelkolla 5000 gånger för att vara säkra.

Vinsten ska det nyförlovade paret använda till sitt drömbröllop som är satt till nästa år. Vinstlotten kunde inte ha kommit mer lägligt för de köpte nyligen en lägenhet för alla sina besparingar.

– Vi satte bröllopsdatumet bara några dagar innan vi vann. Nu kan vi planera vårt drömbröllop och se fram emot vår framtid tillsammans, berättar Ida.

Skraplotten som gav dem drömvinsten var Miljonlotteriet där högsta vinsten är fem miljoner kronor. Med denna lott deltar de också i en extradragning med jackpottchans. Vinner de inte på jackpott så har de ytterligare en chans i nitlottsdragningen, där nitlotter kan förvandlas till en miljonvinst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *