Henrik vann stort utan sin vetskap

Henrik på Gotland glömde att kontrollera sin prenumeration på miljonlotteriet.se. i mitten av november skedde därför ett autoskrap. Det var i samband med det som storvinsten kom, utan att Henrik märkte det.

I cirka två har Henrik prenumererat på Miljonlotteriets Originallotter online och får varje månad fem lotter via miljonlotteriet.se. I november glömde han dock att kolla sina lotter, så de autoskrapades. Vinsten på 300 000 sattes in på Henriks spelplånbok, något han inte heller hade sett. Det var först när Miljonlotteriets drömcoach ringde för att gratta som han förstod.

– Jag visste ju inte att jag vunnit så jag trodde det var fake när hon ringde eftersom jag glömt skrapa. Hon lät förtroendeingivande men man har ju svårt att tro på det ändå förrän man fick hem ett vinnarbrev, säger han

Nu vet Henrik att det inte var fake och han har också planerat vad han ska göra med vinsten.

– Jag hade faktiskt varit och kikat på en ny Toyota Hybrid veckan innan vinsten så den gick jag sedan och beställde. Resten av pengarna gick till vitvaror och extra fina julklappar till mina döttrar, säger Henrik

Att Miljonlotteriets överskott går till IOGT-NTO-rörelsens arbete med att hjälpa barn och vuxna att komma till drogfria miljöer värmer extra i Henriks hjärta.

– Jag har själv inte alkoholproblem inom familjen, men man har ju hört om andra som har det. IOGT-NTO känns som en bra organisation med ett gott ändamål, säger han

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *