Göran vann 3 miljoner – satsar på sportbil och solsemester

En smällkall vinterdag i januari blev Göran från Frövi den lycklige vinnaren av den smått osannolika summan på 3 miljoner kronor.

 

Både Göran och hans fru tappade hakan av förvåning när de fick beskedet att de hade vunnit.

– Vi blev båda chockade, berättar Göran. Det går faktiskt inte att beskriva hur vi kände just då.

Vinsten firade familjen hemma med kaffe och tårta. Reaktionerna från släktingar är glada men alla är rejält omtumlade. Det var Görans lilla dotter som skrapade fram högvinsten en kväll när familjen kommit hem från ett födelsedagskalas.

– Jag tror att jag vann pappa, sa hon plötsligt, berättar Göran som stod och diskade.

– Jaha, sa jag, Vad bra och trodde att det var 160 eller 180 kronor som vi vunnit tidigare. Jag tror att det är något bra, sa hon då, och det visade sig att hon skrapat fram en högvinst.

När Miljonlotteriet ringer upp Göran för att höra vad han och familjen har för planer med vinsten, finns det tankar på en härlig solsemester och då är det framför allt Grekland som lockar med sol, bad och mat.

– Vi tänker bjuda med mina föräldrar och svärföräldrar på en lång solsemester till Rhodos i Grekland, berättar Göran. Grekland är lite av ett favoritresmål för oss så dit reser vi gärna igen med våra nära och kära. Vi kommer resa dit i oktober/november då temperaturen är som mest behaglig, fortsätter Göran. Då det är skönt när det är varmt, men inte för varmt.

Göran ser framför allt fram emot att koppla av. Att vinna en sådan enorm summa har naturligtvis varit en källa till glädje, men det är samtidigt en stor omställning för familjen. Göran är en person med båda fötterna på jorden och han tar förändringen ett steg i taget.

Med resan som första förnöjelse, finns det också materiella ting som de vill unna sig, bland annat varsin ny bil till sig själv och frun.

– Själv skulle jag gärna vilja ha en Camaro cab, säger Göran. En fin liten sportbil att åka omkring i på våren och sommaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *