Gitzy vann 150 000 kr!

Gitzy Blomgren vann hela 150 000 kronor på Miljonchansen.

Gitzy prenumererar på 6 lotter i månaden och när hon vann 200 kronor på lotterna så valde hon att köpa digitala lotter för summan. När hon köpte sin tredje lott så skrapade hon fram högvinsten 150 000 kronor. Hon satt en lång stund och bara tittade på bilden och vinstmeddelandet innan hon ropade efter sin sambo för att berätta om sin vinst. Hon tog ett foto på datorn med mobilen för att försäkra sig om att hon faktiskt hade vunnit.  Det var en fredagskväll som hon vann sin högvinst och det var lång väntan till måndag morgon då hon fick besked om att det verkligen var sant.

Gitzy är född i Floda men har bott i Alingsås sedan 1965. Hon jobbar på Willys men går i pension i februari. Då planerar de att åka till Kanarieöarna för att fira pensionen och vinsten.  Hon har två barn och flera barnbarn. Det finns så mycket vinster att välja mellan men de tyckte att det var en bra julklapp att kunna ge barnen varsitt Superpresentkort.

Gitzys dröm är att sonen med familj, som bor utanför Sydney, flyttar hem till Sverige. Men nu kan vinsten hos Miljonlotteriet hjälpa henne med att nå sin dröm, då de planerar att ta en långresa till Australien för att hälsa på barn och barnbarn.

Stort grattis säger vi till Gitzy!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *