Den kastade lotten var 400 000 kronor

Kuvertet som av misstag hade hamnat i papperskorgen innehöll lotten som var värd 400 000 kronor. Eva från en liten by i Norrland hade sorterat bland sin post och tidningar och råkat kasta kuvertet med lotter från Miljonlotteriet. Hittade kuvertet i sopkorgen och funderade hur det hamnat där, öppnade det och när hon sedan skrapat lotten trodde hon inte sina ögon.

– Jag trodde först att det var 40 kronor innan jag såg att det var flera nollor efter. Det är helt otroligt! Berättar vinnaren glatt.

Eva skickade en bild på vinstlotten till en god vän som hon visste var vaken och bad henne dubbelkolla lotten. Och det var till den stora glädjen sant. Eva har tidigare vunnit en del småvinster under åren som prenumerant och alltid varit nöjd och nu kom storvinsten.

Det råder delade meningar i familjen om vart vinsten ska ta dem. Familjen vill gärna åka till Thailand men Eva som gillar lite mer aktivitet på semestern skulle gärna göra annat.

– Att resa till Australien eller Skottland och vandra är mer av min dröm. Vi får se vad alla viljor kommer fram till! Säger hon skrattande.

Vi säger grattis till Eva och hoppas på ett vykort från resan inom kort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *