Bo skrapade fram högvinstchansen

När Miljonlotteriets årliga högvinstdragning går av stapeln i januari har 65-åriga Bo Jansson chansen att vinna 5 miljoner.

– Först förstod jag inte vad det innebar och fortsatte därför att skrapa hela lotten, då såg jag inte bara en utan tre stjärnvinster, jag kunde inte tro mina ögon och blev genast nyfiken på hur mycket jag hade vunnit, säger Bo.

Efter en lång natt med arbete för att hinna med en stressande deadline bestämde sig Bo för att skrapa sina lotter för att slappna av. När det plötsligt dyker upp en stjärnvinst och skärmen börjar blinka. Det visar sig att Bo har skrapar fram chansen till 5 miljoner.

Han är garanterad att vinna minst 500 000 kronor men med möjlighet till 5 miljoner när högvinstdragningen sker i januari.

– Om jag vinner så mycket pengar ska jag genast börja trappa ner på jobbet och ägna mer tid åt barnen och min hund, berättar en chockad Bo.

Högvinstdragningen sker i januari varje år. Hälften av vinsten betalas ut i kontanter och hälften i valfria vinster ur Miljonlotteriets stora vinstsortiment såsom bilar, resor och ett stort urval av presentkort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *