Bluffen från Miljonlotteriet visade sig vara vinst!

Jan Erik trodde först att det var ett bluffsamtal från Miljonlotteriet när det ringde på telefonen. I själva verket hade han vunnit på Miljonlotteriets stora jackpott som dras tre gånger per år – summan landade på otroliga 1 290 876 kronor.

– Min första reaktion var att det måste vara en bluff. Men sen när jag förstod att jag verkligen hade vunnit gick jag omkring med hög puls resten av dagen. Fantastiskt, berättar den glade vinnaren.
Jan Erik har nu drömmar som kan bli till verklighet tack vare vinsten, han har bland annat länge drömt om en ny bil av märket Citroën. Pengar räcker även till många resor men Jan Erik föredrar framförallt favoriten Teneriffa.

– Jag vill jobba några år till. Sen ska jag bara ta det lugnt tillsammans med min fru. Tack vare vinsten kan jag se fram emot sköna resor och avkoppling.

Jan Erik vann på Miljonlotteriets jackpottdragning. Alla som har köpt lotter hos Miljonlotteriet under 2015 deltar i dragningen tack vare att alla lotter ger andelar i dragningen. Ju fler lotter man köper desto fler andelar har man i dragningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *