Birgit från Bollnäs vann Jackpot!

Berit trodde att hon hade vunnit 100 000 kronor när drömcoachen Jessica ringde upp henne. När det visade sig att det var 1,1 miljoner som hon vunnit på jackpoten från Miljonlotteriet så trodde hon inte att det var sant.

– Jag trodde att hon skojade med mig! Jag var tvungen att fråga om det var sant, så jag inte hade inbillat mig det hela, berättar Birgit.

Hon och hennes man sparar varje år för att kunna göra sin resa till Gran Canaria och med vinsten så behöver de inte fundera på om de kan åka. De kan till coh med uppfylla drömmen om en resa med hela familjen.

– Det har varit en dröm att ta med barn och barnbarn på en riktig resa och nu kan vi äntligen göra det. Det är helt otroligt! säger den glada vinnaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *