Anne-Marie vann bingojackpot – tre gånger!

Ibland är det nästan för bra för att vara sant. Så känns det för Anne-Marie när hon vann sin tredje jackpot på Resechansen. Men sant är det och vinsterna närmar sig 100 000 kronor!
Det har varit tur i oturen för Anne-Marie alla de gånger hon vunnit. Det har nämligen varit de gångerna när planer blivit inställda på grund av sjukdom eller andra anledningar som turen knackat på.

– Efter den första vinsten så sa min man, spela inte på Resechansen igen, jag vill inte åka till något varmt ställe. Men det struntade jag i, säger Anne-Marie glatt.

Jackpotarna har tagit dem till Portugal tidigare i år och en Hurtigrutten-resa är inplanerad i augusti. Där hurtigrutten passade vinnarens man bättre. När vi pratar med den lyckliga vinnaren är inte den tredje resan planerad än.

– Jag har spelat bingo sedan 2014 och tycker att det är trevligt och det är ett skönt sätt att fördriva tiden. Ibland går jag iväg och gör något annat då spelat summerar sig själv och märker inte att jag vunnit förrän jag ser alla grattis i chatten, berättar vinnaren.

Vilken tur att resepresentkorten kan ta dem precis vart man skulle vilja åka. Grattis, Anne-Marie!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *