Ann-Britt vann sin drömbil på Miljonlotteriet

Hade missat att skrapa ett fält på lotten
När hon satt och gick igenom sina nitlotter hittade hon en där hon missat att skrapa Bilchansen. Och där under gömde sig drömbilen för 250 000 kronor. Nu har Ann-Britt och hennes man fått den bästa julklappen!

– Jag ringde min man direkt men han trodde mig inte förrän jag hade skickat en bild på lotten. Själv dubbelkollade jga minst 20 gånger innan jag låste in den i vapenskåpet, berättar Ann-Britt skrattandes.

Vinnaren satt och förargades över att hon inte hade vunnit något och det var då hon gick igenom sina nitlotter. Både Ann-Britt och hennes man går snart i pension och hade planerat att köpa en ny bil i samband med detta. Därför var denna vinsten som en skänk från ovan.

– Om vi inte vunnit på Miljonlotteriet, hade vi fått låna pengar till bilen. Men nu fick vi ju dessutom bilen vi drömt om, berättar vinnaren entusiastiskt.

Drömbilen är en brun Toyota Rav 4 och kommer både förenkla och göra livet roligare för Ann-Britt och hennes man. De ska nämligen åka på bilsemester i sommar och har nog siktat in sig på Dalarna som slutdestination.

Lycka till på bilsemestern och ha så roligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *