Anitas nitlott blev en vinst!

Anita från Filipstad har rest runt i världen under många år och jobbat inom hotell och restaurangbranschen i de länder hon besökt. Hon besökte nästan alla världsdelar innan hon till sist flyttade tillbaka till Sverige och bosatte sig utanför Stockholm med sin sambo.

– Jag jobbade bara för att kunna fortsätta resa och var bara hemma i korta perioder för att tjäna ihop nya pengar. Jag levde verkligen livet, säger Anita.

Anita är redo för nya äventyr och kommer att använda vinsten för en resa. Vart resan ska gå är fortfarande oklart för det är många destinationer som hon vill besöka. Det lutar åt en kryssning då hennes dröm när hon var ung var att bli sjökapten. Då hon hunnit fylla 60 år och känner sig trött så tror hon också att en kryssning skulle passa perfekt för man sover så bra på båtar enligt henne.

– Om det inte blir en kryssning så vill jag kanske åka till Italien, de har sådan fantastiskt matkultur och natur. Samtidigt har jag inte varit i Skottland och det hade varit ett spännande resmål. Sedan lockar även Norge och Hurtigruten, berättar Anita.

Att få samtalet från Miljonlotteriet blev en chock och hon trodde först att det var någon som skojade med henne och vägrade tro att det var sant. Anita vinner aldrig enligt henne själv utan i hennes familj är det hennes syster som har tur i spel. I och med denna vinst så tror Anita att hennes vinstchanser är ytterst små men hon kommer att fortsätta prenumerera på skraplotter från Miljonlotteriet, då det är ett roligt inslag i vardagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *